Ik heb een drone gekocht!

Ik heb dit weekend de PHANTOM 4 PRO drone gekocht. Deze drone kan filmen in 4K video-kwaliteit bij 60fps.

Je kunt met deze drone ongeveer 30 minuten vliegen en hij kost 1499 dollar. Standaard zit er een 20 Megapixel-camera aan boord. Ik heb lang getwijfeld tussen deze drone en de goedkopere Phantom 3 (499 dollar). Uiteindelijk ben ik toch voor het dure exemplaar gegaan omdat ik over een paar jaar nog steeds goede video’s wil kunnen maken. De Phantom 3 schiet in “slechts” 2.7K en dat is binnenkort hoogstwaarschijnlijk te weinig om professioneel mee te draaien.

Niet dat je met de Phantom 3 geen mooie beelden kunt maken! Zie onderstaande video, opgenomen in de ronduit prachtige Florida Keys:

Maar ik zelf heb dus gekozen voor de DJI Phantom 4 Pro. Ik heb er zelf nog niet echt mee kunnen filmen, behalve wat probeersels in mijn niet al te spannende achtertuin. De beelden zijn zelfs beter dan die van mijn GoPro! Maar om je toch een idee te geven van wat er mogelijk is met deze drone:

Echt schitterende beelden. Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn DJI deze vakantie zal meenemen naar Italiƫ om vooral in de bergen eens goed met het apparaat te spelen. Mocht ik daar mooie beelden van hebben zal ik die zeker ook hier plaatsen!

Voor nu een fijne zondag nog!

-Zander