Hoe ik mijn woning veel sfeervoller heb gemaakt

Laatst had ik een vriend op bezoek die gespecialiseerd was in het inrichten van woningen. Gezien ik daar zelf totaal geen verstand van heb (ik koop alles bij IKEA) heb ik hem om advies gevraagd.

Dat advies was zeer nuttig! Zo vertelde hij dat ik via de website van de Nederlandse beroepsvereniging voor interieurstylisten en vastgoedstylisten (BNS Crisp) makkelijk een professional kon vinden die de interieurstyling in mijn woning voor zijn of haar rekening kon nemen. Ik heb me daar aangemeld en kreeg direct reacties van tientallen stylisten die me maar al te graag wilden helpen!

Toen ik een afspraak maakte merkte ik direct dat er echt kwaliteit werd geboden en dat de dame in kwestie op de hoogte was van de laatste trends. Ze deed gelukkig alles in overleg met mij en mijn vrouw. Geen enkele beslissing werd genomen zonder onze goedkeuring en bij alles werden ook prachtige voorbeelden getoond van hoe het er uit zou kunnen zien. Wij werden steeds enthousiaster!

In de foto hierbeneden kun je zien hoe mijn woonkamer er nu uit ziet dankzij de stylist. Een enorme verbetering (mensen die mij kennen weten hoe mijn woonkamer er voorheen uit zag….).

Mijn nieuwe woonkamer
Mijn nieuwe woonkamer

Waar ik zeer aangenaam door verrast werd was ook de prijs die mij gerekend werd. Al met al ben ik relatief gezien niet heel duur uit. Ook bleek de stylist veel van het meubilair dat ik al had gewoon te kunnen hergebruiken in het nieuwe ontwerp. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant. Daarnaast heeft BNS Crisp ook een zeer handige visual ontworpen met ‘5 onmisbare woontips voor je appartement’. Deze is rechts op de afbeelding te zien, klik erop om ‘m te vergroten. interieurstyling

Aan mijn vrienden die mijn blog graag lezen: kom gerust binnenkort een keer langs. Ik laat jullie graag ook zien hoe de slaapkamer opnieuw gestyled is! Mocht het jullie bevallen dan zal ik jullie zeker in contact brengen met mijn stylist.

Kortom: ik kan het iedereen aanraden om een interieurstylist eens naar je huis te laten kijken!