Hoe kom je zo goedkoop mogelijk aan verschillende producten?

Omdat ik het idee heb dat producten steeds duurder worden, stel ik mijzelf geregeld de vraag: ‘Hoe kom ik zo goedkoop mogelijk aan producten?’. Je kunt hiervoor verschillende winkels afstruinen, maar hier heb ik helaas geen tijd voor. Daarom richt ik mij voornamelijk tot het internet om de goedkoopste varianten van bepaalde producten te vinden.

Het zoeken is een stuk makkelijker en het neemt daarnaast veel minder tijd in beslag dan wanneer je langs alle winkels moet. Je tikt wat in op bijvoorbeeld Google en er komen direct tal van resultaten naar boven.

Waar moet je op letten

Bij het zoeken naar de goedkoopste variant van een product, liggen er natuurlijk altijd gevaren op de loer. Dit is met name het geval wanneer je via internet een product wilt kopen. Wie zegt dat het bedrijf waar ik mijn product wil kopen immers geen oplichter is? Om hier zeker van te zijn kijk ik altijd naar de adresgegevens van het betreffende bedrijf. Ken ik het adres? En hoe zit het met het telefoonnummer? Wanneer je het adres niet kent en je het idee hebt dat het niet om een Nederlands telefoonnummer gaat, is de kans groot dat je te maken hebt met een oplichter.

Reviews helpen bij het vinden van goedkope producten

Omdat er vandaag de dag zoveel verschillende bedrijven zijn die producten op het internet aanbieden, is het soms nog lastig genoeg om goedkope en betrouwbare bedrijven te vinden. Ik heb een tijdje terug echter een hele makkelijke website ontdekt waarop ik dit snel kan checken: NederlandReview.nl. Hier hebben tal van gebruikers reviews achtergelaten over veel verschillende soorten bedrijven. Deze stukjes tekst hebben mij al geregeld geholpen bij het bepalen of het mij al dan niet de moeite waard lijkt om een aankoop bij het betreffende bedrijf te doen. Geen zin om alle reviews door te lezen? Dan kun je ook snel een blik werpen op de beoordelingen van gebruikers. Op NederlandReview worden bedrijven beoordeeld op de punten bestellen, service, prijs en levering. Hierdoor kun je direct een goede inschatting maken.

Ga niet de fout in

Voordat ik kennismaakte met NederlandReview, ben ik zelf ook weleens de fout in gegaan. Zo vond ik het aanbod van sommige bedrijven op het internet zo aantrekkelijk, dat ik direct besloot te bestellen. Hartstikke dom natuurlijk wanneer je het bedrijf niet kent. Dit resulteerde er dan ook in dat ik mijn geld kwijt was en de producten nog nooit heb gezien. Ik heb echter geleerd van mijn fouten en ga nu niet zo maar meer klakkeloos bestellen. Indien ik het betreffende bedrijf niet ken of er geen ervaring mee heb, richt ik mij nu eerst altijd tot NederlandReview om te lezen wat de ervaringen van andere gebruikers met dit bedrijf zijn. Als dit positief is, ga ik pas over tot bestellen.

Goedkope spullen gevonden

Hollandsche Munt
Hollandsche Munt

Dankzij de reviews van gebruikers op NederlandReview heb ik de laatste jaren al diverse goedkope spullen gevonden. Zo heb ik een gratis munt ontvangen van Hollandsche Munt en heb ik al diverse proefabonnementen op zowel kranten als tijdschriften afgesloten via ProbeerNu.nl. Tevens verdien ik nog steeds bijna dagelijks geld met e-mails lezen en winkelen dankzij ZinnGeld en vul ik geregeld enquêtes in bij StemPunt om zo te sparen voor leuke waardebonnen. Kortom: dankzij de reviews op NederlandReview heb ik al heel wat goedkope en gratis producten ontvangen.