Fitbit Ionic gekocht

Ik heb – ondanks de tips van familieleden om toch voor de Apple Watch te gaan – een Fitbit Ionic  gekocht. De Fitbit Ionic is de eerste smartwatch van Fitbit, het bedrijf dat bekend staat om de activity trackers en stappentellers.

Fitbit Ionic

Natuurlijk is de Fitbit Ionic niet zo mooi als een Apple Watch 3. Maar als sport-tracking is het een superieur apparaat. Het is dan misschien wel Fitbit’s eerste smartwatch, maar nog altijd ligt er een flinke nadruk op activity tracking.

Gezien het feit dat ik erg fanatiek ben met sporten en voornamelijk hardlopen, vond ik de Fitbit daarom een betere optie dan de Apple Watch. Dit ondanks het feit dat de Fitbit net zo duur is en natuurlijk niet altijd even compatible is met mijn iPhone. Toch vond ik de Fitbit Ionic een goede smartwatch. Je kunt er alles mee wat ook met een normale smartwatch kan, maar de nadruk ligt gewoon net even wat meer op sporten. Hier maak ik in het dagelijks leven dan ook volop gebruik van. Met resultaat. Ik ben de afgelopen twee jaar maar liefst 30 kilo afgevallen.

Fitbit

De Ionic is Fitbit’s eerste smartwatch en dat merk je wel moet ik zeggen! Het systeem Fitbit OS is nieuw en er zijn nog niet super veel apps voor te downloaden. Dit vind ik af en toe wel jammer, maar het went erg snel. Alle notificaties werken gelukkig wel gewoon goed en dat is ook erg prettig.

Ik ben dan ronduit tevreden met mijn Fitbit Ionic en kan hem inmiddels al niet meer missen in mijn leven. Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met smartwatches en in het bijzonder – als iemand het apparaat ook heeft – de Fitbit Ionic.